Service

Veelzijdige en vakkundige service in eigen werkplaatsen!

Werkplaats onderhoud groen techniek

Vakkundige monteurs en professioneel ingerichte werkplaatsen staan garant voor de betaalbare service van machineonderhoud & -reparatie. Daarbij profiteert u van voorzieningen als onze testcabine en spuitplaats en uiteraard ons keuringsstation. 
De technische vakmensen van Frissen zijn gekwalificeerd voor alle merken en kunnen zowel keuringen verrichten als milieu-onvriendelijke bestanddelen innemen.  Zoals wij de producten in ons assortiment aldoor grondig keuren op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, zo kan Frissen Groen Techniek u ook van dienst zijn met specifieke keuringen.
Zo verzorgen wij voor u SKL trekkerkeuringen, SKL veldspuitkeuringen en ook RAI-TÜV autolaadkraankeuringen. Verder zijn wij officieel geautoriseerd om te keuren volgens de normen van NEN 3140. Service tot in alle onderdelen en details, Frissen Groen Techniek staat er borg voor.

Maatwerk van uw flexibele specialist, ook bij u op locatie!

Service bus groen techniek

Klanten van Frissen hebben altijd de juiste machines op de juiste plaats. Daarvoor wordt gezorgd door de afdelingen verkoop en verhuur, maar vooral ook door onze monteurs. Onze gekwalificeerde monteurs verzorgen het onderhoud van uw machine, op afroep of volgens planning. De levensduur en de prestatie van elke machine staat of valt immers met het juiste onderhoud.

Onze monteurs kennen de details en helpen u snel weer aan de slag. Met volledig ingerichte servicebussen verschijnen zij desnoods ’s-nachts bij u op locatie. Indien vervangend materieel nodig is, staat Frissen met een oplossing voor u klaar. Wanneer uw machine voor reparatie meegenomen moeten worden, kan dat met eigen vervoer voor u worden geregeld. Dus: heeft u een probleem op locatie? Kies voor de service van Frissen. Want met uw regionale specialist hebt u uw zaken goed geregeld.