Avant e6 op Milieulijst MIA/Vamil

vrijdag 28 september 2018
Avant e6 MIA/Vamil
Ben u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

De AVANT e6 houdt vast aan alle bekende en vertrouwde functies van Avant-shovels: eenvoudig in gebruik en even wendbaar als alle andere Avant-modellen, want de machine is voorzien van een star knikpunt en het originele Avant-snelwisselsysteem voor het eenvoudig aan- en afkoppelen van alle toebehoren op de telescopische arm. het enige grote verschil met de rest is dat de e6 volledig elektrisch aangedreven, en bijgevolg een zeer stille, emissievrije en kosteneffici├źnte machine geworden is!

Ze zijn uitermate geschikt voor diegene die vaak in gesloten binnenruimtes werken waar een verlaagd geluidsniveau, de beperking van uitstoot van schadelijke gassen en de compacte afmetingen van de machines van zeer groot belang zijn, is de e6 uiterst interessant, zowel vanuit het oogpunt van arbeidsveiligheid als op vlak van werkcomfort. 

Meer weten klik op de foto voor meer informatie, of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers via 043-608 9200.
terug naar overzicht