Grondverzet

De beste machines die solide voor hun taken berekend zijn. Da’s de geruststellende zekerheid die klanten vinden bij Grondverzet.
Van gemeenten tot stratenmakers, van grondverzetbedrijven tot wegenbouwers, Frissen “graaft” slagvaardig het pad naar de kwaliteitsmachine die de opdrachtgever past als een maatkostuum. Hierbij profiteert de klant van de hechte contacten die Grondverzet onderhoudt met gerenommeerde fabrikanten en importeurs. Of het nu gaat om minigravers, wielladers, danwel mobiel/rupsgraafmachines, om stampers, compacte rijplaten danwel zware verdichtingsapparatuur:
Frissen komt altijd met een oplossing op maat!

Méér dan de beste machines en de betrouwbaarste service. Grondverzet gunt klanten maximale ruggensteun in hun streven naar het meest rendabele resultaten. Daarom kan de opdrachtgever er terecht voor ter zake kundig advies. Speciale wensen?
Grondverzet zoekt op verzoek verder dan ’n standaardoplossing, omdat maatwerk de klant hoger rendement oplevert.
Dit gunstig effect is eveneens onlosmakelijk verbonden met de handige verhuurservice van Grondverzet. Klanten kunnen kiezen uit een huurvloot met onder meer minigravers, motorjapanners, trilplaten en stampers.