Nieuw! De Goupil G2!

Er is een nieuw elektrisch bedrijfsvoertuig op de markt, de Goupil G2!

Dit nieuwe volledig elektrische werkvoertuig, volgt na het succes van de grotere en zwaardere Goupil G4 en zal qua kenmerken en prijs gepositioneerd worden tussen een golfkar en de Goupil G4.

De compacte Goupil G2 elektrische bedrijfswagen is klein, licht en wendbaar en dus de ideale partner voor onder andere campings, golf- en vakantieparken, campussen, instellingen en overheidsdiensten. Op de achterzijde van het voertuig zijn tal van opbouwmogelijkheden, zoals een open laadbak met opzetschotten of een dichte opbouw met rolluiken. Er zijn twee types accupakketten leverbaar, te weten lood-zuur en lithium. Het laadvermogen is maximaal ca. 596 kg en de G2 heeft een typegoedkeuring L7e-CU of is als MMBS voertuig te bestellen.

De Goupil G2 komt op plaatsen waar een bestelwagen niet kan komen!

Door zijn compacte buitenmaten en kleine draaicirkel kan de Goupil G2 op plaatsen komen waar een traditionele bestelwagen niet kan komen. Door de eenvoudige bediening kan bijna iedereen ermee rijden. De Goupil G2 heeft een cabine waar twee personen ruim in kunnen zitten.

Wenst u meer informatie? Neem contact op met het verkoopteam van Frissen Groen Techniek!