Het voorjaar komt eraan!

Het is weer tijd om uw terras te reinigen. Lees hier enkele tips hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Na een koude, natte winter ziet uw terras er meestal vuil en onverzorgd uit. Algen en mos hebben zich op uw tegels, meubels en in de voegen genesteld. Tijd om uw terras weer helemaal lente/zomerklaar te maken. Dit kan al vrij eenvoudig, snel en comfortabel met bijvoorbeeld een STIHL hogedrukreiniger. 

Let bij het reinigen van uw terras op de volgende punten:

  1. Haal voor u begint alle meubels en plantenpotten van het terras. Tijdens het reinigen spat er geregeld vuil en modder op.
  2. Spuit altijd weg van bijvoorbeeld glas of andere gevoelige materialen. Opspattend vuil of steentjes kunnen beschadigingen veroorzaken.
  3. Voegen kunnen loskomen als u deze verkeerd besproeit. Spuit voegen altijd schoon onder een hoek van 45°, ga langzaam heen en weer en houdt hierbij een afstand van 20 tot 30 cm tussen de spuitmond en de tegels.
  4. Gebruik een niet te hoge druk en een brede straal om beschadigingen te voorkomen. 
  5. Sommige materialen worden dof van het afspuiten met een hogedrukreiniger. u kunt hier het beste een vlakreiniger met roterende borstels voor gebruiken.
  6. Indien er vlekken zichtbaar blijven kunt u een reinigingsmiddel gebruiken.

Bij Frissen Groen Techniek hebben wij een breed assortiment aan hogedrukreinigers van de merken STIHL en Kärcher (Professioneel). 

Wilt u meer weten over de diverse voordelen van de STIHL RE 130 Plus hogedrukreiniger? Kijk dan onderstaande video.

Deze STIHL RE 130 Plus is in de voorjaarsactie verkrijgbaar in onze winkel/showroom voor de actieprijs van € 439,- incl. btw. (incl. gratis vlakreiniger RA 110 t.w.v. € 82,- incl. btw.)