Keuringen

VA-Veiligheidskeuringen!

VA-Keur: Veiligheidskeuring arbeidsmiddelen

VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen: machines, werktuigen en gereedschap. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Het keurmerk is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan. Het VA-keurmerk is dus een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem voor arbeidsmiddelen.

Het VA-keurmerk is breed toepasbaar voor allerhande arbeidsmiddelen: van klein elektrisch – of motor aangedreven handgereedschap (ladders/trappen, steigers, aanhangwagens, werkplaatsapparatuur, 400/380 Volts machines, las- en snijapparatuur) tot grote machines die worden ingezet in de agrarische sector, de groenvoorziening, de infra- en cultuurtechnische sector en de intern transportsector (o.a. heftruck(s), magazijntruck(s) en magazijninrichting).

Praktisch, makkelijk en kostenbesparend!

Als klant kunt u dus terecht bij één partner om alle machines, werktuigen en gereedschap in uw bedrijf periodiek te laten keuren. Praktisch, makkelijk en kostenbesparend!

VA-Keur staat voor:

  • Periodieke veiligheidskeuring
  • Objectieve keuring volgens de hoogste kwaliteitsnormen
  • Ervaren en deskundige keurmeesters
  • Keursysteem met ingebouwde controles
  • Zekerheid van een solide keurbedrijf
  • Keuring voor alle merken