ACTIE - STIHL ACCU COMBIMOTOR - SET

U kunt nu tijdelijk genieten van korting op 2 actiesets met de accucombimotor KMA 130 R. De nieuwe STIHL KMA 130 R accucombimotor is geschikt voor alle tuinonderhoudswerkzaamheden. Het gras maaien, de heg trimmen, paden en oppervlakken reinigen, bomen snoeien of de bodem verluchten – dankzij de combimotoren van STIHL is het werk in een handomdraai klaar.

Net als de benzinemodellen kan de accucombimotor met bijna alle aanbouwgereedschappen van het assortiment worden gecombineerd. Hij is zo stil in gebruik dat u, behalve voor de bladblazer, geen gehoorbescherming nodig hebt. De KMA 130 R is ook uiterst licht. Dankzij de ergonomische beugelhandgreep ligt hij zeer goed in de hand. De krachtige elektromotor start met een eenvoudige druk op de knop en maakt indruk met zijn hoog koppel. De snelheid is op drie niveaus instelbaar, voor een energiezuinig gebruik en een langere autonomie.

Bekijk meer

Even voorstellen!

Een bekend gezicht wordt het nieuwe aanspreekpunt voor de verhuur en een nieuwe serviceplanner bij Tuin en Park (groot) en Industrie.

Bekijk meer
 
1 2