Mens. Kennis. Machines

Al generaties lang dé kracht van Frissen...

Onze kennis en onze machines stellen de mens in uw bedrijf centraal. We luisteren naar uw wensen, bieden totaaloplossingen op maat voor uw bedrijf en maken onze belofte waar. Met optimale service en technische ondersteuning. Voor een veilige en comfortabele werkomgeving. Onze mensen, onze kennis en onze machines vormen samen al generaties lang dé kracht van Frissen. Wij hebben brede kennis op vele vakgebieden. Die kennis stellen we elke dag beschikbaar om u te ondersteunen. Met de juiste mensen op de juiste plaats. Dit is dus dé kracht van Frissen:

De naam Frissen staat garant voor loyaal meedenken met iedere klant. De traditionele waarden van een authentiek familiebedrijf zijn onze inspiratiebron. We hechten waarde aan 'n warmhartig en persoonlijk contact, investeren in duurzame relaties en hebben aldoor scherp oog voor uw belangen. We zetten ons vanuit vakkennis en kwaliteitsbesef schrap voor trefzekere oplossingen en geven voorrang aan service die aanvoelt als ’n warme deken. Kortom, u weet zich verzekerd van een uiterst betrouwbare collega-in-zaken.

Daarbij laat Frissen zich graag kennen als flexibel specialist. We bieden een compleet pakket aan ijzersterke producten waaruit altijd de juiste keuze te maken valt. We garanderen maatwerk in nazorg en scherpen steeds onze expertise aan, zodat u kunt rekenen op kundig advies. En laten de veelzijdige service in de pas lopen met uw behoeften. Bovenal wordt onze ondernemingsvisie ingekleurd door kwaliteit. Als klant verdient u de beste oplossing, kwalitatief gewaarborgd tot in alle finesses.

Frissen heeft sinds 1954 positie gekozen als sparringpartner voor klanten met specifieke behoeften aan machines en gereedschappen. De groei naar inmiddels 85 vakmedewerkers strookt met onze visie, dat afnemers vooral gebaat zijn met een breed georiënteerde leverancier. Vandaar de geboden keuze uit een royaal producten gamma, waarbij A-merken weloverwogen de boventoon voeren. Van heggenschaar tot kniklader en van gazonmaaier tot veegmachine

Frissen's inzet reikt verder dan de verkoop en verhuur van 'producten'. Ook onderhoud,  reparatie en levering van onderdelen zijn stevige pijlers onder de onderneming. Modern uitgeruste werkplaatsen, ruim gesorteerde magazijnen met gevarieerde onderdelen, alerte service-op-locatie. Maar ook het gemak van materiaal onderhoud en keuring conform vaste abonnementen. En erkende trainingen in het kundig en veilig gebruik van machines. Zo wordt iedere klant op zijn specialistische wenken bediend. En ervaart hij de efficiency voordelen van Frissen als totaalleverancier. Desgewenst alle vereisten in één vertrouwde hand. Maatwerkservice die de klok rondgaat. En altijd paraat om nieuwe oplossingen te bedenken.