Onderhoudscontracten

Meer bedrijfszekerheid door onderhoudscontracten!

Onderhoudsplanning is misschien niet iets waar u tijd voor heeft. Een verreiker, minigraver of  bijvoorbeeld kniklader zijn immers bedrijfsmiddelen die u ondersteunen in uw primaire bedrijfsproces. Een bedrijfsmiddel dat niet stil mag staan, wanneer u het middel wilt gebruiken... Om de uptime van uw machines maximaal te houden, is goed onderhoud van essentieel belang. De zorg van onderhoudsplanning kunnen wij u volledig uit handen nemen.

Wij plannen alle noodzakelijke werkzaamheden en zorgen ervoor, door dit preventieve onderhoud, dat onnodige reparaties tot een minimum worden beperkt. Voorkomen is immers beter dan genezen. U zult nauwelijks merken dat onze onderhoudsmonteur is langs geweest; dankzij compleet ingerichte servicebussen met de modernste apparatuur worden alle onderhoudswerkzaamheden in een mum van tijd uitgevoerd.

Periodiek onderhoud kan worden uitgevoerd op basis van 500 uur, 1500 uur of elke variant ertussen. Wij adviseren het onderhoudsinterval op basis van de aard en omvang van uw werkzaamheden. U beslist zelf, dat spreekt voor zich.

Naast de complete onderhoudsplanning kunnen wij een onderhoudscontract zo met u afspreken, dat u werkelijk geen omkijken meer heeft naar uw machines. Voorrijkosten, transportkosten, onderhoud en vervanging kunnen worden verwerkt in het onderhoudscontract.

Ook bij de onderhoudscontracten zijn er vele mogelijkheden. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Meer informatie?

Vraag naar de mogelijkheden bij onze vertegenwoordigers.