Onze bedrijven...

Frissen Groen Techniek is onderdeel van de Frissen Groep!

Frissen Groen Techniek maakt onderdeel uit van de Frissen Groep. In de groepsstructuur kunt u zien dat alle bedrijfsonderdelen zijn ondergebracht onder één en dezelfde holding, namelijk Frissen Holding BV. De Frissen Holding heeft twee dochterbedrijven, Frissen Groen Techniek en Frissen Intern Transport.

Over Frissen Groen Techniek treft u alle informatie aan op deze website. Zusterbedrijf Frissen Intern Transport is eveneens gevestigd in Valkenburg aan de Geul en richt zich met name op machines bestemd voor intern transport zoals heftrucks, magazijnstellingen en bijvoorbeeld schrob-.veegmachines. Ook hier gaat het om inkoop en verkoop, alsmede ook verhuur, onderhoud en reparatie van machines, werkmaterieel en gereedschappen. In feite dezelfde activiteiten als bij Frissen Groen Techniek, maar dan voor andere sectoren en marktgebieden.

Frissen GmbH ten slotte is een 100% dochter van Frissen Groen Techniek BV. Binnen de Frissen GmbH staat met name onze activiteit (straat-)reinigingstechniek centraal. Frissen GmbH importeert straatveegmachines van de merken RAVO uit Alkmaar en MATHIEU uit Toul, en is belast met de distributie van deze straatveegmachines geheel Duitsland. Frissen Kehrtechnik koopt machines bij Frissen Groen Techniek en levert deze door aan Duitse gemeentes, steden en reinigingsbedrijven. De GmbH is gevestigd in Aken.

Op De Valkenberg heeft Frissen zich ontwikkeld tot het bedrijf van nu. Met drie bedrijven –Frissen Intern Transport, Frissen Groen Techniek en Frissen Kehrtechnik - en drie locaties. Een bedrijf dat stevig staat. Want één van de sterke punten in het ruim 60-jarig bestaan van Frissen is altijd geweest dat Frissen niet op één pijler rust. Niet alleen door de verschillende takken van nu en uit het verleden - denk aan landbouw, tuin en park, grondverzet, laad- en loskranen, gladheidbestrijding, reinigingstechniek en intern transport- , maar ook door onze activiteiten - verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie - zijn we steeds in staat geweest om de Frissen trein stevig op de rails te houden. Die verscheidenheid maakt ons bedrijf soms wat complexer, maar ook beter bestand tegen een stootje. Ons inmiddels 65-jarig bestaan is hiervoor het directe bewijs.

Belangrijk voor u is dat Frissen door haar groepsstructuur en de binnen onze groepsmaatschappijen aangebrachte focus U nog beter van dienst kan zijn. Een zekere grootte is noodzakelijk om het serviceniveau op een hoog peil te kunnen houden. Denk hierbij aan transport, bezorgdienst, kennisniveaus, 24-uurs bereikbaarheid en snelle en deskundige advisering bij vraagstukken rondom uw machinepark. De grootte en de expertise binnen het bedrijf maakt dit allemaal mogelijk. 

Uitgangspunt blijft ongewijzigd het inzetten van de unieke kwaliteiten van ons bedrijf. Hiermee bedoelen we niet alleen de zorgvuldig gekozen en geselecteerde producten binnen ons assortiment. De kwaliteiten, die het verschil maken, kunnen worden teruggevonden in onze mensen! Technische kennis, 24-uurs bereikbaarheid, betrouwbaarheid, snelle service en deskundige advisering; dát zijn de zaken, die het verschil maken. Helemaal wanneer dit geheel ook nog gepaard gaat met het enthousiasme, de warmte en de positiviteit van een authentiek familiebedrijf.

Dit blijft de beste combinatie, nu en ook in de toekomst. Mens. Kennis. Machines.