Onze bedrijven...

Frissen Groen Techniek is onderdeel van de Frissen Groep!

Frissen Groen Techniek maakt onderdeel uit van de Frissen Groep. 

Frissen GmbH is een 100% dochter van Frissen Groen Techniek BV. Binnen de Frissen GmbH staat met name onze activiteit (straat-)reinigingstechniek centraal. Frissen GmbH importeert straatveegmachines van de merken RAVO uit Alkmaar, MATHIEU uit Toul en Multihog uit Dundalk, en is belast met de distributie van deze straatveegmachines in geheel Duitsland. Frissen GMBH koopt machines bij Frissen Groen Techniek en levert deze door aan Duitse gemeentes, steden en reinigingsbedrijven. De GmbH is gevestigd in Aken.

Op bedrijventerrein 'De Valkenberg' heeft Frissen zich ontwikkeld tot het bedrijf van nu. Een bedrijf dat stevig staat. Want één van de sterke punten in het ruim 65-jarig bestaan is altijd geweest dat Frissen niet op één pijler rust. Niet alleen door de verschillende takken van nu (machines voor: Tuin en Park, Grondverzet, Industrie en Reiniging), maar ook door onze activiteiten - verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie - zijn we steeds in staat geweest om de Frissen trein stevig op de rails te houden. Die verscheidenheid maakt ons bedrijf soms wat complexer, maar ook beter bestand tegen een stootje. Ons inmiddels 67-jarig bestaan is hiervoor het directe bewijs.

Een zekere grootte is noodzakelijk om het serviceniveau op een hoog peil te kunnen houden. Denk hierbij aan transport, bezorgdienst, kennisniveaus, 24-uurs bereikbaarheid en snelle en deskundige advisering bij vraagstukken rondom uw machinepark. De grootte en de expertise binnen het bedrijf maakt dit allemaal mogelijk. 

Uitgangspunt blijft ongewijzigd het inzetten van de unieke kwaliteiten van ons bedrijf. Hiermee bedoelen we niet alleen de zorgvuldig gekozen en geselecteerde producten binnen ons assortiment. De kwaliteiten, die het verschil maken, kunnen worden teruggevonden in onze mensen! Technische kennis, 24-uurs bereikbaarheid, betrouwbaarheid, snelle service en deskundige advisering; dát zijn de zaken, die het verschil maken. Helemaal wanneer dit geheel ook nog gepaard gaat met het enthousiasme, de warmte en de positiviteit van een authentiek familiebedrijf.

Dit blijft de beste combinatie, nu en ook in de toekomst.
Mens. Kennis. Machines.