Nieuwe modellen Avant

Onlangs werden de nieuwe modellen van Avant gepresenteerd. De 645i en de 650i worden toegevoegd aan het uitgebreide productgamma.

De kracht van de 700-serie verpakt in het frame van de 600-serie.

De nieuwe 645i en 650i zijn ideaal voor veeleisend professioneel gebruik en hebben veel vermogen en koppel. Het model 645i is met enkele snelheid perfect geschikt voor krappe werkruimtes, terwijl het model 650i met dubbele snelheid ideaal zijn voor bestuurders die een hogere rijsnelheid nodig hebben.
 

Avant 645i en 650i

Supercompact met hoge output
Een compacte kniklader met een Stage V/Tier 4 Final motor van maar liefs 26 pk, de krachtigste motor ooit in de 600-serie. Omdat de motor zeer krachtig is hoeft deze niet op volle snelheid te draaien, waardoor hij zuinig en stil is. Dankzij het roetfilter komt er ook geen rook of geur op de bouwplaats.

Extreem veelzijdig
Dankzij de zeer krachtige hydrauliek (max. 75 l/min) kunnen beide modellen vrijwel alle Avant-aanbouwdelen met gemak aandrijven. Kies uit meer dan 200 verschillende hulpstukken.

Superieur comfort
Beide modellen zijn verkrijgbaar als ROPS/FOPS uitvoering, maar optioneel zijn ze ook verkrijgbaar met een GT cabine. De GT cabine zorgt voor extreem comfort, met bijvoorbeeld airco, perfecte ergonomie en een laag geluidsniveau.

Laag eigen gewicht
Beide machines laag in eigen gewicht en daardoor gemakkelijk te transporteren en zeer zacht voor graszoden.

Interesse in deze machine, bekijk de launch video hieronder of neem contact op met onze verkoopafdeling!

Avant 645i en 650i