Kubota minigraver dealer

Frissen Groen Techniek nieuwe Kubota minigraver dealer in Zuid-Limburg.

Per 1 maart 2020 is Frissen Groen Techniek de nieuwe dealer voor Kubota minigravers in Zuid-Limburg. Frissen voert al jaren de Tuin en Park lijn van Kubota en kan met deze toevoeging ook de industrie/grondverzet klant nog beter bedienen met een uitgebreid productgamma.

Kubota is een toonaangevend merk met kwaliteit en betrouwbaarheid als pijlers van succes. De minigravers van Kubota worden al sinds 1979 door Meerman Machines geïmporteerd in Nederland. Meerman heeft ervoor gekozen om Frissen Groen Techniek toe te voegen aan hun dealernetwerk. “Wij zijn blij dat we een nieuwe sterke partij hebben kunnen toevoegen aan ons netwerk. Zuid-Limburg is een belangrijk gebied en het is dus essentieel om daar een professionele partij te hebben waarmee we de toekomst in kunnen.

Er zit zoveel drive en enthousiasme in het familiebedrijf Frissen dat Koen Meerman en ik al heel snel overtuigd waren dat zij perfect binnen ons netwerk passen”, aldus Ilse Meerman, directeur Meerman Machines.

Ook wij als Frissen zijn erg verheugd met het feit dat Meerman Machines gekozen heeft voor ons bedrijf. Met de verwerving van dit dealerschap wordt Frissen hét Kubota expertise centrum voor Zuid-Limburg. Het merk past perfect bij ons en sluit mooi aan bij de merken die wij al voeren.

Bij ons kunt u terecht voor Kubota minigravers (800 kg tot ruim 8 ton) en Kubota wielladers.

Meer informatie over het complete productgamma? Neem contact op met onze vertegenwoordigers Camiel van den Hove en Luc Frissen. Zij adviseren u graag over de Kubota minigravers en wielladers

Tekenen contract Kubota

Foto: Mevr. Ilse Meerman, Dhr. George Frissen, Dhr. Koen Meerman