50-jarig jubileum!

Onze collega Peter heeft onlangs zijn 50-jarig jubileum gevierd!

Een halve eeuw in dienst bij Frissen Groen Techniek!

Op dinsdag 19 juli 2021 vierde Peter Wijnands zijn 50-jarig jubileum! Een halve eeuw geleden trad Peter in dienst bij het toenmalige Mechanisatiebedrijf Frissen, waar hij zich in zijn eerste jaren met name bezighield met spuitwerk aan tractoren en landbouwmachines. Later legde Peter zich toe op het repareren en onderhouden van trekkers en aanverwante voertuigen.

Peter maakte vele ontwikkelingen mee en doorstond ook de technologische ontwikkeling van mechaniek naar elektronica. Meegroeiend en aanpassend aan de techniek, droeg Peter zijn steentje bij. Daarbovenop een fijne collega, op wie je altijd kon terugvallen.

Dat het bereiken van dit 50-jarig jubileum uniek is wordt nogmaals onderstreept door het artikel (zie onderstaand) dat woensdag 18 augustus 2021 door Dagblad de Limburger / VIA krantje werd gewijd aan dit dienstverband van Peter.

We zijn als bedrijf enorm trots, blij en verheugd dat we dit samen met Peter hebben mogen bereiken. Peter, ook via deze weg willen wij je van harte feliciteren met het bereiken van deze prachtig mijlpaal en geniet van je welverdiende pensioen!

Massey Ferguson 135
Fendt series