Nieuw! STIHL Accuverticuteermachine RLA 240

Voor het gemakkelijk verticuteren of losmaken van kleine gazons met veel hoekjes is de STIHL RLA 240 de ideale accu verticuteermachine.

Dit model is uitgerust met het STIHL AK systeem om uw gazon draadloos en in alle vrijheid te onderhouden. Met een werkbreedte van 34 cm combineert deze machine een hoge wendbaarheid met een hoog rendement, speciaal voor tuinen met veel hoekjes. Gebruik de machine samen met de verticuteereenheid om de grasmat verticaal in te snijden voor een betere beluchting. Of werk met de ventilatiewals om mos en dood gras uit het gazon te verwijderen. U kunt het gewenste gereedschap en de werkdiepte in een handomdraai instellen en meteen beginnen met het verticuteren of ontmossen van uw gazon.

Het geproduceerde plantenafval wordt opgevangen in de opvangbak met een capaciteit van 50 liter. De STIHL RLA 240 is uitgerust met een lichte en robuuste polymeerbehuizing voor een moeiteloze werking en een optimale stabiliteit. Dankzij de licht lopende wielen is de machine erg handig te manoeuvreren. De inklapbare duwboom en de twee geïntegreerde handgrepen zorgen voor een eenvoudig transport. Dankzij een veermechanisme kunt u de lithium-ionaccu eenvoudig verwijderen, zodat u hem gemakkelijk kan opladen en opbergen.

RLA 240 zonder accu en lader - € 249,00 (incl. BTW)
RLA 240 met AK 30 en AL 101 - € 439,00 (incl. BTW)

Deze verticuteermachine online bestellen? KLIK HIER!

Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!