STIHL Demodag 2022

Op zaterdag 2 april organiseren wij de STIHL Demodag. Maak kennis met het STIHL assortiment en ontdek welke machine bij u past.

STIHL is synoniem voor superieure kwaliteit, kracht en innovatie. Het ruime assortiment bevat voor elk wat wils. Van kettingzagen en grasmaaiers tot hakselaars en combisystemen. Keuzestress? Wij maken jou wegwijs in het aanbod en helpen je om knopen door te hakken, zagen of snijden!

Dit kunt u verwachten op zaterdag 2 april 2022 van 10.00-15.00 uur bij Frissen Groen Techniek te Valkenburg.

Demonstraties met diverse STIHL machines

Tijdens de STIHL Demodag zullen er 5 stands aanwezig zijn, elke stand met een eigen STIHL productgroep. Bij deze stands staan onze deskundige collega's. Ze zullen diverse machines demonsteren en al uw vragen over deze machines beantwoorden.

  1. STIHL Kettingzagen 
  2. STIHL Heggenscharen
  3. STIHL Gazonmaaiers
  4. STIHL Trimmers
  5. STIHL Hogedrukreiniger en bladblazers

Ed van der Linden

Carving

Hoe mooi is het als je met een kettingzaag een houtsculptuur kunt maken. Ed van der Linden komt deze dag live een beeld carven met STIHL accu kettingzagen.

Hapje en drankje

De inwendige mens zal niet worden vergeten. Op het terrein zullen diverse hapjes en drankjes te verkrijgen zijn.

Kids

De kids hoeven zich niet te vervelen en zijn welkom om naar de machines te komen kijken of een sprongetje te wagen op het springkussen!

Winacties

Tijdens de STIHL Demodag maakt u kans op diverse prijzen. Zo kunt u het beeld winnen dat door Ed van der Linden die dag gemaakt word. Tevens maakt u kans op een Frissen Cadeaubon ter waarde van € 150,-.

Privacy: Op deze dag zullen foto's en video's worden gemaakt. Bij het betreden van het terrein gaat u akkoord met het feit dat deze voor commerciële doeleinden gebruikt kunnen worden.