Update COVID-19

Lees hier alles over de maatregelen die Frissen Groen Techniek heeft getroffen
omtrent COVID-19.

Let op! In ons gehele pand mondkapjesplicht voor bezoekers.

Update voor particuliere klanten
Onze winkel/showroom is geopend voor de aanschaf van nieuwe (tuin)machines. Wij confirmeren ons aan de voorwaarden die door het RIVM zijn opgesteld voor het bezoeken van een winkel.

Indien u wenst, onze winkel niet te bezoeken dan, kunt u ook nog steeds telefonisch contact met ons opnemen via 043-6089200 of via info@frissen.nl voor advies rondom uw eventuele aankoop van een machine. Een aankoop kan dan ook op afspraak worden opgehaald of geleverd.

Verder kunt u bijna alle STIHL bestellingen plaatsen op onze STIHL Webshop!

Onderdelen, artikelen, etc. 
Ook is locatie aan de Valkenberg 15 geopend voor het ophalen en bestellen van onderdelen, artikelen, brandstoffen en/of gereedschappen. Bestellingen kunnen ook nog altijd doorgegeven worden via 043-6089200 of via magazijn@frissen-groentechniek.nl.

Indien u reeds gebruik maakt van onze Frissen bezorgdienst, dan zal dit op dinsdag en donderdag gewoon blijven plaatsvinden. Mocht u tijdelijk geen leveringen kunnen ontvangen in verband met uw bereikbaarheid, gelieve dit dan tijdig bij ons te melden.

Onderhoud / Reparatie
U bent onverminderd welkom voor het aanreiken van een te repareren of te onderhouden machine.

Verhuur
Ook voor het huren van machines bent u welkom in onze winkel. Kijk voor alle informatie op onze verhuurpagina

Wij staan onverminderd voor u klaar, maar willen ook uw en onze veiligheid en gezondheid respecteren en waarborgen. Wij vertrouwen erop dat u begrip kunt opbrengen voor deze maatregelen en aanpassingen.