Update COVID-19

Lees hier alles over de maatregelen die Frissen Groen Techniek heeft getroffen
omtrent COVID-19.

Let op! In ons gehele pand mondkapjesplicht voor bezoekers.

Update voor particuliere klanten - vanaf 26 januari
Onze winkel/showroom is voor de aanschaf van nieuwe (tuin)machines weer fysiek te bezoeken. Wij confirmeren ons aan de voorwaarden die door het RIVM zijn opgesteld voor het bezoeken van een winkel. Dit betekend dat het dragen van een mondkapje door bezoekers verplicht is in onze vestiging. Tevens houden wij  de 1,5 meter maatregel in acht. 

Hoe zijn wij verder te bereiken
Indien u wenst kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 043-6089200 of via info@frissen.nl voor advies rondom uw eventuele aankoop van een machine. Een aankoop kan dan ook op afspraak worden opgehaald of geleverd.

Verder kunt u bijna alle STIHL bestellingen plaatsen op onze STIHL Webshop!

Onderdelen, artikelen, etc. 
Onze locatie is geopend voor het ophalen en bestellen van onderdelen, artikelen, brandstoffen en/of gereedschappen. Bestellingen kunnen ook nog altijd doorgegeven worden via 043-6089200 of via magazijn@frissen-groentechniek.nl.

Indien u reeds gebruik maakt van onze Frissen bezorgdienst, dan zal dit op dinsdag en donderdag gewoon blijven plaatsvinden. Mocht u tijdelijk geen leveringen kunnen ontvangen in verband met uw bereikbaarheid, gelieve dit dan tijdig bij ons te melden.

Onderhoud / Reparatie
U bent onverminderd welkom voor het aanreiken van een te repareren of te onderhouden machine.

Verhuur
Indien u wenst een machine te huren kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling via 043-6089252 of via verhuur@frissen-groentechniek.nl. Kijk voor alle informatie op onze verhuurpagina

Wij staan onverminderd voor u klaar, maar willen ook uw en onze veiligheid en gezondheid respecteren en waarborgen. Wij vertrouwen erop dat u begrip kunt opbrengen voor deze maatregelen en aanpassingen.