Update COVID-19

Lees hier alles over de maatregelen die Frissen Groen Techniek heeft getroffen
omtrent COVID-19.

Update voor particuliere klanten
Onze winkel/showroom is weer helemaal open voor de aanschaf van nieuwe (tuin)machines. Wij zullen ons bij deze versoepelingen conformeren aan de voorwaarden die door het RIVM zijn opgesteld voor het bezoeken van een winkel.

Indien u wenst, onze winkel niet te bezoeken dan, kunt u ook nog steeds telefonisch contact met ons opnemen via 043-6089200 of via info@frissen.nl voor advies rondom uw eventuele aankoop van een machine. Een aankoop kan dan ook op afspraak worden opgehaald of geleverd.

Verder kunt u bijna alle STIHL bestellingen plaatsen op onze STIHL Webshop!

Onderdelen, artikelen, etc. 
Ook is locatie aan de Valkenberg 15 geopend voor het ophalen en bestellen van onderdelen, artikelen, brandstoffen en/of gereedschappen. Bestellingen kunnen ook nog altijd doorgegeven worden via 043-6089200 of via magazijn@frissen-groentechniek.nl.

Indien u reeds gebruik maakt van onze Frissen bezorgdienst, dan zal dit op dinsdag en donderdag gewoon blijven plaatsvinden. Mocht u tijdelijk geen leveringen kunnen ontvangen in verband met uw bereikbaarheid, gelieve dit dan tijdig bij ons te melden.

Onderhoud / Reparatie
U bent onverminderd welkom voor het aanreiken van een te repareren of te onderhouden machine.

Verhuur
Ook voor het huren van machines bent u welkom in onze winkel. Kijk voor alle informatie op onze verhuurpagina

Wij staan onverminderd voor u klaar, maar willen ook uw en onze veiligheid en gezondheid respecteren en waarborgen. Wij vertrouwen erop dat u begrip kunt opbrengen voor deze maatregelen en aanpassingen.