Update COVID-19

Lees hier alles over de maatregelen die Frissen Groen Techniek heeft moeten treffen omtrent COVID-19.

Door de op 14 december afgekondigde lockdown heeft Frissen Groen Techniek de volgende maatregelen moeten treffen:

Machines
De winkel en showroom van Frissen Groen Techniek zijn tot het einde van de lockdown fysiek gesloten. Dit betekent dat wij u helaas niet in onze winkel kunnen ontvangen en evenmin onze machines in onze showroom aan u kunnen demonstreren.

U kunt wel telefonisch contact met ons opnemen via 043-6089200 of via info@frissen.nl voor advies rondom uw eventuele aankoop van een machine. Deze eventuele aankoop kan dan ook op afspraak worden opgehaald of geleverd. Ook kunt u bestellingen plaatsen op onze STIHL Webshop!

Onderdelen, artikelen, etc. 
Op onze locatie aan de Valkenberg 15 is een afhaalloket gecreëerd, waar u terecht kunt voor het ophalen van bestelde onderdelen, artikelen, brandstoffen en/of machines. Wij vragen u wel om vooraf uw bestelling door te geven via 043-6089200 of via magazijn@frissen-groentechniek.nl.

Indien u reeds gebruik maakt van onze Frissen bezorgdienst, dan zal dit op dinsdag en donderdag gewoon blijven plaatsvinden. Mocht u tijdelijk geen leveringen kunnen ontvangen in verband met uw bereikbaarheid, gelieve dit dan tijdig bij ons te melden.

Onderhoud / Reparatie
U bent onverminderd welkom voor het aanreiken van een te repareren of te onderhouden machine; via hetzelfde afhaalloket kunt u uw machine aanreiken én na onderhoud / reparatie weer ophalen.

Verhuur
Ook voor het huren van machines bent u welkom bij dit afhaalloket. Wij vragen u wel om uw huurwens van tevoren kenbaar te maken via 043-6089200 of via verhuur@frissen-groentechniek.nl. Klik HIER voor onze verhuurpagina. 

Wij staan onverminderd voor u klaar, maar willen ook uw en onze veiligheid en gezondheid respecteren en waarborgen. Wij vertrouwen erop dat u begrip kunt opbrengen voor deze maatregelen en aanpassingen.